Невена Божовић проглашена „Топ моделом Евровизије 2019“

Краљици „Евросонга“ треба само још круна! Представница Србије на овогодишњем такмичењу за најбољу песму Европе, Невена Божовић, добила је титулу „Топ модел Евровизије 2019“.

Даме које су наступале на овогодишњем „Евросонгу“ показале су озбиљне ставове, посебно током неуобичајених сценских наступа. 

Иако су све учеснице на такмичењу заслужиле да се назову вокалним краљицама, само је једна круна за ону која је понела титулу „Топ модел Евровизије 2019“.

Невена Божовић је на основу мишљења 4.300 гласача на порталу Wiwibloggs однела победу.

„У Тел Авив, Невена је однела убојит вокал, упечатљив сценски наступ, елеганцију и стил“, наводи се на порталу Wiwibloggs, који је и организовао анкету међу онима који верно прате такмичења за најбољу песму Европе.

Иначе, према резултатима исте анкете, 2013. године, Невена је била у топ пет женских извођача, тачније на четвртом месту, када је наступала у оквиру састава „Моје три“.

„Самостални наступ ове године донео јој је прву позицију. Изгледала је сјајно пред публиком у црној креацији на наступу, а ништа мање добро ни током интервјуа у спортским комбинацијама. Током боравка у Израелу, Невена је показала сву своју шармантност па тако и спремност да преузме заслужену ленту 'Топ модела Евровизије'“, пише Wiwibloggs.

Резултати показују да је Невена је сакупила 561 глас (12,99 одсто). Дама која је сакупила 519 гласова и тако заузела место прве пратиље јесте Албанка Јонида Малићи, док је на трећем месту представница Кипра – Тамта са 428 гласова.

Грчка представница Катарина Дуска, Александра Ротан из Норвешке, Кејт Милер Хајдке из Аустралије и такмичарка из Јерменије Србук једине су даме које су у анкети освојиле више од пет одсто гласова.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(четвртак, 24. окт 2019, 12:16) - anonymous [нерегистровани]

Ona je talentovana i prirodna.

Predstavljala je Srbiju na najbolji moguci nacin. Videli smo kako su neke persone pokusale da joj naude tokom takmicenja na Pesmi Evrovizije, ali nisu uspele. Nevena je jedinstvena i neka se ne menja, jer malo je takvih.

(четвртак, 24. окт 2019, 10:31) - anonymous [нерегистровани]

Bez veze

Sta imamo od toga?

(среда, 23. окт 2019, 18:59) - anonymous [нерегистровани]

!

Као да је имала конкуренцију!