Читај ми!

Eво нама новог спота од Кикија и „Пилота“

Београдски музичар Кики Лесендрић снимио са групом „Пилоти“ спот за баладу „Случајно“. У видео клипу, који је најава за нови албум, појављују се глумци филмског хита „Монтевидео, Бог те видео“, Тамара Драгићевић и Милош Биковић.

Поп-рок музичар Кики Лесендрић са својим саставом „Пилоти", као најаву новог албума, снимио је спот за песму „Случајно", у коме се уз њега појављују глумци филмског хита Монтевидео, Бог те видео Тамара Драгићевић и Милош Биковић.

„Интермедија нетворк", продуцентска кућа заслужна за остварење Монтевидео, саопштила је данас да је на Интернет за сада постављен само одломак од 40 секунди спота за баладу „Случајно", са новог Лесендрићевог албума који је тренутно у припреми.

Гитариста и певач Лесендрић постигао је средином осамдесетих година велике хитове „Као птица на мом длану", „Свет је леп када сањамо" и „Лето" са групом „Пилоти", који су се распали после албума „Дан који пролази заувек" (1997).

После вишегодишњег ауторског рада, београдски музичар је извођачку каријеру обновио самосталним албумом „Месец на вратима" 2008. године, али је убрзо одлучио да врати и име старог бенда.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(уторак, 24. мај 2011, 23:22) - denis [нерегистровани]

BRAVO

Jedva cekam album.Konacno nesto da se pojavi sto valja.Kiki stvarno zna da napravi pesmu....a ne kao neki samo prodavanje magle i nista ne kazu........Napred KIKI ...........

(субота, 21. мај 2011, 07:28) - anonymous [нерегистровани]

Romanticno

Joj, sto je dosadan ovaj Kiki,....ali verujem da ce masa poceti da se pali i zari.

(петак, 20. мај 2011, 23:18) - anonymous [нерегистровани]

vrh

jedva čekam ceo spot

(петак, 20. мај 2011, 22:47) - anonymous [нерегистровани]

jeee

Obozavam PILOTE,i lepo je sto su uveli i mlade glumce uz spot :D