Читај ми!

Eво нама новог спота од Кикија и „Пилота“

Београдски музичар Кики Лесендрић снимио са групом „Пилоти“ спот за баладу „Случајно“. У видео клипу, који је најава за нови албум, појављују се глумци филмског хита „Монтевидео, Бог те видео“, Тамара Драгићевић и Милош Биковић.

Поп-рок музичар Кики Лесендрић са својим саставом „Пилоти", као најаву новог албума, снимио је спот за песму „Случајно", у коме се уз њега појављују глумци филмског хита Монтевидео, Бог те видео Тамара Драгићевић и Милош Биковић.

„Интермедија нетворк", продуцентска кућа заслужна за остварење Монтевидео, саопштила је данас да је на Интернет за сада постављен само одломак од 40 секунди спота за баладу „Случајно", са новог Лесендрићевог албума који је тренутно у припреми.

Гитариста и певач Лесендрић постигао је средином осамдесетих година велике хитове „Као птица на мом длану", „Свет је леп када сањамо" и „Лето" са групом „Пилоти", који су се распали после албума „Дан који пролази заувек" (1997).

После вишегодишњег ауторског рада, београдски музичар је извођачку каријеру обновио самосталним албумом „Месец на вратима" 2008. године, али је убрзо одлучио да врати и име старог бенда.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво