Читај ми!

Ево када и где ће се одржати најпрестижнији музички догађај године

Највећи музички догађај у региону, Music Awards Ceremony (МАC), одржаће се у јануару и трајаће два дана – саопштено је синоћ на манифестацији коју је пратило преко 400 хиљада људи из целог региона у преносу уживо на Инстаграму. Познати и први номиновани извођачи.

Ево када и где ће се одржати најпрестижнији музички догађај године Ево када и где ће се одржати најпрестижнији музички догађај године

Music Awards Ceremony (MAC) у организацији Skymusic-а још једном ће окупити крем де ла крем регионалне музичке сцене и то дводневном церемонијом доделе музичких признања 25. и 26. јануара у Штрак Арени – наступи представника музичке елите поп, алтернативне поп, рок, реп, ворлд мјузика и народне музике резервисани су за први дан манифестације, док ће највеће музичке иконе треп, дрил и урбан поп музике наступити другог дана церемоније.

Нови концепт манифестације која је, уједињујући све музичке жанрове ујединила и читав регион, представљен је синоћ у укључењу уживо на Инстаграм профилу MAC-а, а како је објашњено, разлог томе лежи у чињеници да је у последњих годину дана дошло до експлозије нових музичких праваца и настанка посебних поджанрова у оквиру модерне музике, па самим тим и рађања нових музичких идола, који, неоспорно, обликују сцену и постављају нове стандарде урбан поп музике која доживљава своју експанзију.

Фанови који су синоћ тачно у 19 часова били на званичном Инстаграм профилу MAC-а, њих преко 400 хиљада, ове информације добили су „из прве руке“, а синоћње укључење обележио је још један преседан. По први пут, извођачи који су у претходним издањима освојили неке од награда номиновали су своје фаворите, извођаче и нумере који су по њиховом мишљењу у последњих годину дана оставили неизбрисив траг и највише допринели развоју музичке индустрије на овим просторима.

Тако се на једном месту нашло чак 20 музичких звезда, и то Нина Бадрић, Ангеллина, Газда Паја, Kаролина Гочева, Лена Kовачевић, Александра Радовић, Раста, Бресквица, Војаж, Тропико Бенд, Магла Бенд и Невена Божовић, пред којима је био тежак и изазован задатак – да из целог региона номинују само три извођача за која сматрају да заслужују да понесу ласкаву титулу и, по њиховом мишљењу, буду награђени неком од MAC награда. Осим тога што су неке од својих колега директно пласирали у трку за престижна признања, наградили су и бројне пратиоце поклон улазницама за најспектакуларнији музички догађај године.

Они су поделили и своје утиске са учешћа на неким од претходних MAC церемонија, а пратиоци су могли да чују и ексклузивне детаље и најаве њихових нових пројеката.

Ипак, највеће изненађење била су ненајављена укључења директно номинованих извођача, због чега је укључење уживо, уместо предвиђених сат времена, трајао дупло дуже – Kонстракте, Сексија из Црног Церака, Lackya, Саре Јо, Едите, Хиљсона Манделе и Nuccija, која су генерисала и највише коментара фанова, којих је током трајања преноса било више од 20 хиљада!

За треће издања MAC-а, за који судећи према синоћњој манифестацији влада највеће интересовање до сада, ускоро почиње и продаја улазница, и то у понедељак, 05. децембра тачно у подне, када ће само први сектори бити пуштени у продају по поклон ценама – од 690 динара, уз уштеду од чак 70 одсто. Улазнице ће бити доступне путем бесплатне апликације eFinity, преко сајта efinity.rs и на благајни Штарк Арене.

Kако би први круг гласања требало убрзо да почне, организатори су позвали фанове да и убудуће прате званичне канале манифестације, остављајући простор за још један огроман искорак у односу на претходна два издања - могућност да им се и самима пружи прилика да предложе своје фаворите за MAC награде 2023!

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво