Читај ми!

Завршена Гитаријада, победила зрењанинска рок група Дајрект драјв

Рано јутрос на Зајечарској „Краљевици“ завршена је 55. Гитаријада, најдуговечнија рок манифестација на Балкану. Победио је рок састав Дајрект драјв из Зрењанина.

Према једногласној оцени стручног жирија рокери из Зрењанина оставили су најбољи утисак, а њихов фронтмен Никола Ненин добио је и новоустановљену награду за најбољи вокал „Момчило Моша Раденковић“.

„Ми смо одушевљени због тога што смо се толико спријатељили са свим бендовима који су свирали вечерас са нама, и заиста, као што сам поновио на бини сваки од тих бендова је апсолутно заслужио да вечерас победи“, каже Никола Ненин из Дајрект драјва.

Из вечери у вече свирке младих демо бендова биле су све квалитетније, тако да је Гитаријада још једном показала зашто је одавно постала бренд.

У ревијалном делу, током три дана рок манифестације низале су се познате рок групе са српске сцене, али и са простора бивше Југославије.

„Велике ствари, као што је Гитаријада са својим трајањем постаје још већа тако да је треба одржавати и мислим да не треба пропустити ниједну годину“, каже Зијо Ризванбеговић из Валентина.

„Гитаријада је Гитаријада, то значи страшно много зато што је то малтене једина промоција рокенрола у Србији. Ово је доказ да рокенрол није умро и да ово нови бендови могу нешто и да дају у музици“, истиче Мирослав Живановић Пиле из Алисе.

На крају треба рећи и то да је за најбољу младу рок групу према оцени публике проглашен нишки састав Монах.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво