Читај ми!

У Врњачкој Бањи почиње јубиларни "Lovefest"

У Врњачкој Бањи почиње 15. јубиларни музички фестивал "Lovefest" који ће трајати до недеље, а извођачи ће наступати на пет бина. Улазнице су готово распродате, а први посетиоци већ су стигли.

Познати светски ди-џејеви, групе „Боградски синдикат“, „Хладно пиво“, Kанда, Kоџа и Небојша, Сенида и још око две стотине извођача наступиће на 15. "Lovefest"-у. Дан пред отварање, први посетиоци разапели су шаторе у фестивалском кампу.

„Ово је први пут да сам на 'Lovefest'-у, тако да нисам ни сигуран шта заправо да очекујем, али очекујем да ће да буде добро. Мислим, видео сам рекламе, тако да сваке године је био баш изузетно добар провод и не очекујем ништа мање ни ове године“, каже Немања Митрашиновић, из Ужица.

„Овде сам већ трећи пут на 'Lovefest'-у. Волим камповање и рекох, хајде да видим како је на фестивалу камповати. Па као и увек, добру забаву, зезање, леп провод и љубав пре свега“, наводи Огњен Петровић, из Београда.

Места у приватом смештају готово да више нема, добро су попуњени и хотели. До краја викенда на Врњачкој променади углавном ће шетати млади.

„Мој друг иде већ две године. Причао ми је његова искуства и надам се да ће и мени бити као и њему“, нада се Чедомир Милковић, са Брезовице.

Његов другар, Дејан Мачак, каже да је дошао да слуша „Зицер“ и ди-џејеве, посебно Марка Корола.

Прва журка заказана је у четвртак у подне на Олимпијском базену, где је такозвана H2O бина. На главној фестивалској локацији програм почиње у 21 час.

„Очекује нас отварање на 'Live' бини. Тада ће наступити Kанда, Kоџа и Небојша. Одмах после њих имамо 'Хладно Пиво' на истој бини, а после тога нас очекују овде на главној бини Дени Телангрија и Kолш. Затим у наредфним данима имамо Фола Мура, Џејми Џонса, Марка Kаролу и Џозегфа Kапријатија, заиста велика светска имена електронске сцене. Tако да очекујемо да нас сви посете и да сви уживамо заједно“, каже Милица Пештерац, пи-ар Фестивала "Lovefest".

Улазнице за "Lovefest" су готово распродате, али ће мањи контигент бити доступан пред почетак фестивала.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се