Читај ми!

Егзит затварају наступи Констракте, Саторија и Сепултуре

Последње вече Егзит фестивала на Петроварадинској тврђави, обележиће значајни наступи, међу њима и наступ Констракте. Претходне вечери оборен је рекорд по броју посетилаца фестивала.

Близу 55.000 посетилаца, било је на Егзиту током претходне вечери, податак који су саопштили организатори. Укупно за три дана фестивала, око 150.000 посетилаца. Једна од главних звезда треће вечери је шкотски ди-џеј Калвин Харис, који је окупио највише посетилаца, на главној бини.

На свечаном отварању осврт на главу поруку, "Мир у свету", али и упозорење на отуђеност у друштву кроз овогодишњи мото „Заувек заједно", по целој тврђави постављене су поруке посетиоцима.

А има их уз зоне 40. На свакој целу ноћ трају наступи близу 1.000 музичара колико годишње наступи на фестивалу.

ИТ Журка на штранду

Уобичајене сцене, на плажи Штранд, на којој је и смештен камп са 4.000 посетилаца, јер много је оних којима провод на тврђави није довољан.

Ит журка у граду

И не само на плажи, већ и у центру града. Мада је више оних који су поподне у граду искористили да га упознају. Највише их је из региона.

Вечерас и преседан на Егзиту, први пут у историји фестивала једна од главних звезда вечери је домаћа уметница Констракта, која најављује специјалан наступ.

Наступа и један од највећих холандских музичара Сатори са којим је Егзит ове године и обрадио песму Есме Реџепове, а за љубитеље тврђег звука и један од деценијама водећих хеви метал бендова, Бразилци- Сепултура.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво