Читај ми!

Вајтснејк не долази у Београд, отказан остатак европске турнеје „због сталних здравствених изазова“

„Са најдубљом тугом морам да објавим да због сталних здравствених изазова, наредби лекара и наше бриге за здравље и безбедност свих, Вајтснејк није у могућности да настави своју Европску опроштајну турнеју“, написао је Дејвид Ковердејл на званичној страници бенда.

„Искрено се извињавам свим невероватним обожаваоцима ‘Вајтснејка‘ који су се радовали преосталим заказаним наступима ове турнеје, свим нашим невероватним, фантастичним змијама и особљу турнеје који су толико напорно радили да остваре концерте, и свим промотерима и другим професионалцима који су помогли у организацији турнеје... Ценим и волим вас све !!!“, у потпису, Дејвид Ковердејл.

„Вајтснејк“ је започео своју опроштајну турнеју 10. маја у Даблину. У Београду је требало да наступе 6. јула на стадиону Ташмајдан.

Крајем прошлог месеца, „Вајтснејк“ су отказали три наступа на турнеји због инфекције синуса и грла које је имао Ковердејл.

Дејвид, који је у септембру напунио 70 година, није био једини члан поставе „Вајтснејка“ који се разболео током актуелне европске турнеје групе. Гитариста Реб Бич пропустио је неколико наступа прошлог месеца, наводно због „временских прилика“.

Отказали су и наступ 25. јуна на фестивалу у Шпанији зато што је бубњар Томи Олдриџ „пао“ и „био принуђен да први пут у својој каријери пропусти наступ“, каже Ковердејл.

Иначе, Ковердејлу су оба колена замењена титанијумским зглобом још 2017. пошто је патио од дегенеративног артритиса. Касније је објаснио да су га колена толико болела да није могао да наступа уживо.

Пре пандемије, „Вајтснејк“ је био на турнеји на којој је промовисао свој последњи албум Flesh & Blood, који је објављен у мају 2019. године.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво