Читај ми!

Ана Ђурић: Жива је истина да немам здравствену књижицу, однос према здрављу је важна тема

На Песми Евровизије у Торину Србију ће представљати Констракта са песмом "In cоrpore sano". То је епилог гласања стручног жирија и публике на такмичењу "Песма за Евровизију 2022". Констракта каже да јој синоћ није било јасно шта се дешава, као и да ће јој бити потребно времена да се сабере. Очекује добру забаву у Торину.

Победница Ана Ђурић, познатија као Констракта, гостовала је у Јутарњем програму РТС-а и истакла да је спавала само пар сати од победе на „Песми за Евровизију 2022“.

„Биће ми потребно времена да се саберем, синоћ ми није било јасно шта се дешава, доћи ћемо и до тога“, истакла је Констракта.

Конкуренција и борба на такмичењу биле су велике. 

„Не могу да кажем да сам се борила, то је био ток догађаја и из моје перспективе делује као да је у последња два дана, после првог полуфинала, песма скренула и покупила пажњу. Припреме почињу одмах, будући да је то од 12. до 14. маја. Има ту посла, улазимо у организацију наступа, медије", рекла је Констракта.

Напомиње да је песма слојевита и да има доста порука, а једна од порука песме је однос према здрављу који је актуелан и који је присутан већ 30 година.

Истиче да нема здравствену књижицу и да није једина.

"За сада не знам шта очекивати у Торину. Наступ смо до сада конципирали овако, а претпостављам да ћемо га до Торина и разрадити. Немам идеју за наступ, али очекујем да буде забавно", истакла је Ана Ђурић Констракта.

Констракта ће представљати Србију на 66. Песми Евровизије у Торину у другом полуфиналу 12. маја.

понедељак, 29. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво