Читај ми!

Први албум Александра Седлара: Инспирацију налазим свуда, па и у прљавим пикслама

Иако се већ дуго бави музиком, Александар Седлар тек сада је издао свој први албум „Сале и седлари“, а талентовани композитор и музичар каже да је био потребан процес трагања и лутања по разним стиловима.

„Потрајало је мало, али је на крају испало како треба. Увек сам радио неке друге ствари и то своје сам стављао на задње место. Сад сам рекао ајде коначно да изађе тих првих 12 песама да бих могао да наставим даље. Задовољан сам како је испало“, каже Седлар.

Склон експериментисању, текстови већине песама су шаљиви, сваки од њих има неки обрт, понеку погану реч које су у контексту песама, како каже, незамењиве.

Према његовим речима, албум је пре свега искрен, јер се трудио да остане доследан себи.

У својој богатој каријери сарађивао је са бројним великим именима, попут Здравка Чолића, Жељка Јоксимовића, Немање Радуловића...

„Кад човек воли оно што ради онда то само од себе иде. Инспирацију можете да пронађете у било чему. Ја сам је нашао чак у прљавим пикслама, због мог оца који их је стално чистио. Ако је човек довољно отворен и маштовит од свачега може да направи нешто“, истиче Седлар.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво