Читај ми!

Јелена Томашевић пева оно што би многи пожелели: Све испочетка

Јелена Томашевић очекује да ће на предновогодишњем концерту у Комбанк дворани 22. децембра бити јединствена размена енергије, љубави и песме.

Гостујући у Београдској хроници, Јелена Томашевић напомиње да није обећала да ће на предстојећем концерту у Комбанк дворани 22. децембра певати само веселе песме, већ да је овај период изолације у којој живимо више од годину и по дана утицао на то да су сви синглови које је објављивала били весели.

„Тако и ова песма Све исочетака, тако и песма из прошле године, Дирај ми усне, која је у фламенко стилу. Некако сам желела те ритмичне песме како бих дала подршку и публици која воли да ме слуша, а негде сам и саму себе охрабривала да ће бити све у реду“, додаје позната певачица.

Иначе, Јелена Томашевић је недавно добила признање за најслушанију песму на радио станицама и признаје да су јој такве награде важне, али да нису пресудне за каријеру и за пут који доследно гради годинама.

„Ова ми је нарочито драга зато што сам је примила од колега и од званичних институција и после неколико година за песму Радио свира за нас сам добила награду као најемитованију интерпретацију у реду тих најслушанијих песама“, каже Јелена Томашевић.

Евидентно је да од почетка каријере има свој стил и начин певања и одевања и са успехом  успева да се одупре свим утицајима естраде. Истиче да је доследност кључ, али и то да ако се и узима нешто од тренда, треба да буде у складу са личношћу и карактером певача, јер би у супротном били смешни.

„Није све за свакога“, наглашава гошћа Боградске хронике.

Концерт у Комбанк дворани је планиран за 22. децембар и Јелена се нада да ће све бити у реду што се тиче епидемијске ситуације и да ће успети да га одржи.

„Мислим да је овај концерт 22. децембра, не само што је предновогодишњи, него што је баш у овом тренутку и да ће бити једна размена енергије, љубави и песама и да ће нам свима бити на корист, и мени као извођачу и онима који дођу, како волим да кажем, у Дом синдиката“, наглашава саговорница Ане Манојловић.

Најављује и да ће бити нових песама и да се управо вратила из Љубљане где је са Мајом Сар и Махиром Сарихоџићем снимала нове песме. Открива и да за сада не планира да се пресели у Русију.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво