Читај ми!

„Аба“ поново на окупу – нове песме, албум и концерт!

Легендарна шведска поп група „Аба“ поново се окупила. После четири деценије објавиће нови албум, а наредне године одржаће и дигитални концерт у Лондону.

Једна од највећих поп група свих времена објавиће нови албум Voyage (Путовање) 5. новембра. „Хвала што сте чекали – време је да почнемо ново путовање“, поручили су из „Абе“.

Како би обожаваоцима прекратиле муке чекања до новог албума, шведске поп иконе објавиле су
две песме одмах – I Still Have Faith in You и Don't Shut Me Down.

Цео албум са 10 песама, за који ће морати да се сачека мало више од два месеца, једноставно су назвали Путовање, јер, како кажу, плове у неистражене воде.

„Уз помоћ наших млађих верзија, путујемо у будућност. Није лако објаснити, али овако нешто никада није урађено. Када будете дошли у арену, видећете нас четворо са фантастичним десеточланим бендом. Иако лично нећемо бити на бини, изгледаће као да јесмо захваљујући напорима креативног тима ИЛМ“, рекао је Бени Андерсон поводом вести о концерту који је најављен за март наредне године.

„Аба“ је једна од најутицајнијих група свих времена и продала је више од 385 милиона носача звука, одмах иза „Битлса“.

Бенд је 70-их и 80-их доминирао музичком сценом и објавио култне хитове попут Waterloo, Dancing Queen, The Winner Takes it All, Gimme! Gimme! Gimme! и многих других. Група се распала 1982. године.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(петак, 03. сеп 2021, 14:58) - Nenad Ranisavljevic Paris [нерегистровани]

Hvala vam sto se vracate muzici

Vest koju smo konacno saznali , a koju smo cekali tako dugo uliva nam nadu da se konacno vracamo u stvarnost . Naime trebalo je proci 4 decenije , a dugih 40 godina kao jedan vek , alidobro vazno je da cemo ih ponovo slusati sa uzivanjem i velikim zadovoljstvom .

(петак, 03. сеп 2021, 11:46) - anonymous [нерегистровани]

uvek Super

Aba je uvek super

(четвртак, 02. сеп 2021, 22:20) - 2. 9. 2021. [нерегистровани]

" ABBA" поново на окупу

Ја иначе обожавам песме ове групе и ово је лепа вест.

(четвртак, 02. сеп 2021, 22:07) - anonymous [нерегистровани]

Money, money, money

Sigurno ga više nema pa zato....