Читај ми!

Арсенал фест завршен великом журком и плесом до касно у ноћ

Завршно вече Арсенал феста, првог фестивала у Европи који је одржан од почетка пандемије коронавируса, обележили су сјајни наступи музичких великана „Рибље чорбе“, Ингвија Малмстина, „Ортодокс Келта“, „Освајача“, пред више од осам хиљада људи.

Арсенал фест је ове године показао да је могуће организовати безбедан фестивал уз поштовање одлуке о потврдама о ревакцини или тестирању пре уласка на фестивал. Током три дана тестирано је око пет хиљада посетилаца.

Програм је био разноврстан, од легендарних имена домаће рок сцене, светских музичких имена, до звезда у успону.

„Има јако пуно људи од Казахстана до Чикага, наших пријатеља из околних земаља и сви се јако добро проводе. Велика је срећа да се ово десило. Увек постоји могућност да ствар скрене у погрешном правцу, али је овде све како треба и сви смо, стварно, презадовољни“, каже Зоран Вуловић Вуле, директор Арсенал феста.

Кроз капије Кнежевог арсенала у протекла три дана укупно је прошло више од 23.000 посетилаца.

У оквиру 11. Арсенал феста, на три бине наступило је више од 50 домаћих, регионалних и међународних извођача, који годину и по дана због епидемије нису били на сцени.

Фестивал је пратило 150 новинарских редакција, а публику су, поред посетилаца из Србије, чинили и гости из Румуније, Северне Македоније, Црне Горе, Велике Британије, Аустрије, Бугарске...

Фестивал је био обогаћен пратећим филмским програмом, трибинама, као и изложбама фотографија Немање Ђорђевића и поставком скулптура уметника Виктора Киша, које су красиле централни простор.  

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво