Читај ми!

Концерт Здравка Чолића у простору "Кнежевог арсенала" у Крагујевцу

Долазак легендарног певача Здравка Ћолића био је претходно планиран за 19. јун 2021. године, али нажалост тај датум се показао неостваривим, имајући у виду најаве надлежних да ће тек од 21. јуна доћи до релаксирања мера чиме ће бити омогућено одржавање музичких догађаја са великим бројем посетилаца. Нови датум концерта је 4. септембар 2021. године у 20 часова у "Кнежевом арсеналу" у Крагујевцу.

Крагујевчанима и бројној публици која се очекује из других делова Србије и чак региона потребно је још само мало стрпљења до 4. септембра и истинског музичког спектакла, јер ће присуствоати извођењу невероватаног низа безвремених хитова певача светског гласа у "Кнежевом арсеналу", визуелно јединственом простору на отвореном унутар некадашње фабрике муниције из 19. века.

На свега неколико стотина метара од центра Крагујевца, публика ће моћи да ужива у летњем концерту највећег имена наше поп музике, чија је каријера крцата хитовима какви су Једна зима са Кристином, Звао сам је Емили, Ти си ми у крви, Април у Београду, Пјевам дању, пјевам ноћу, Пјесмо моја, Станица Подлугови, Чија је оно звијезда, Окано, Моја драга... 

Све до сад купљене улазнице (са датумима 20. јун и 22. август 2020. односно 19. јун 2021.) остају важеће и није их потребно мењати.

Улазница за концерт Здравка Чолића који се одржава  4. септембра 2021. године у Крагујевцу кошта 1.500 динара. 

VIP  карте су распродате, апродаја карата је преко мреже и места www.tickets.rs, а у Крагујевцу преко "Da Gama" Travel-a, Doma omladine "Kragujevac" i Music Storа.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се