Читај ми!

Акустична верзија песме "Loco Loco" освојила евровизијске фанове

Трио "Hurricane", српске представнице на „Песми Евровизије“ која се ове године одржава од 18. до 22. маја у Ротердаму, извеле су акустичну верзију песме "Loco Loco" у емисији Студио.

На званичном Јутјуб каналу такмичења за „Песму Евровизије“, за само 24 сата, наступ „Ураганки“ из емисије Студо већ има више од 100.000 прегледа и неколико десетина хиљада прегледа на РТС-овом и каналу емисије Студио.

Прегледе прате одлични коментари љубитеља музике широм света, а нова, акустична верзија, за само један дан ушла је у трендинг листу у Србији и тренутноје на 15. месту.

Сања, Ксенија и Ивана су одушевљене тиме како песма звучи у овој, сасвим другачијој варијанти.

„Песма сама по себи носи неку енергију, умирили смо је, али и даље се чује колико је врцава“, каже Сања Вучић.

Девојке из групе "Hurricane" извеле су и победничку песму „Евросонга“ из 2004. године - Wild Dances, украјинске певачице Руслане.

И овај видео бележи више од 100.000 прегледа и налази се на Јутјуб трендинг листи.

У емисији Студио видели смо и "Studio JukeBox", током којег су „Ураганке“ уживо отпевале неколико песама које су фанови тражили. Међу њима су се нашле и нумера Молитва Марије Шерифовић као и Hasta La Vista са којом је требало да представљају Србију прошле године на „Евровизији“.

Послушајте како је то звучало:

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво