Читај ми!

Три концерта „За Анику“ у „Фесту“

Групе Партибрејкерс, Ајзберн, С.А.Р.С, Канда, Коџа и Небојша само су неки од бендова који ће од уторка до четвртка наступити у Башти земунског рок клуба „Фест“, на три хуманитарна концерта за лечење девојчице Анике.

Циљ серије хуманитарних концерата под називом „Фест #ЗаАнику“ искључиво је прикупљање средстава за лечење мале Анике Манић.

Уторак, првог дана од 19 сати резервисан је за реге-поп атракцију С.А.Р.С, који су недавно наступали на манифестацији „Бир фест бар“ на Ади Циганлији, и Канда, Коџа и Небојша (ККН), чији ће нови концерт обожаваоци у Комбанк дворани такође пратити у новембру.

Прве вечери ће наступити и бенд МаиКА, где је лидер донедавно била Ида Престер.

Цена улазнице је 1.200 динара.

Друге вечери, 28. октобра, такође од 19 часова свираће састави Бест бит (трибјут бенд Битлса), Fuzzbox и ВИС Лимунада, а улаз ће се плаћати 1.000 динара.

Последњег дана, 29. октобра, за Анику ће свирати рок легенде Партибрејкерси, реге хард коре бенд Ајзберн, као и Mooncage. Карте коштају 1.200 динара.

Зоран Костић Цане и Антон из Партибрејкерса враћају се пред београдску публику после дуже паузе. Претходни наступ имали су на фестивалу „Контакт“ у марту 2019, када су се после паузе и прича о распаду групе, вратили концертним активностима.

Исто важи и за Ајзберн, са Хорнсменом Којотом на челу, јер се група незванично распала, да би на истом фестивалу у Хали спортова обновили рад бенда.

Аники Манић потребна је помоћ

Сва средства од продаје улазница биће уплаћена за лечење мале Анике Манић, која болује од ретке, прогресивне и терминалне болести са којом се рађа једна од 10.000 беба, а зове се спинална мускуларна атрофија, или скраћено СМА, тип 1.

Већина ових беба не доживи свој први рођендан. Други рођендан, готово ниједна. СМА је ретко обољење где телу недостаје ген који прави протеин који моторички неурони користе као храну.

Аника је имала срећу да је рођена у време када постоји нешто што може да се уради са овом болешћу.

Прикупљени новац ће се искористити за куповину генске терапије и трошкове лечења, као и за путне трошкове и смештај.

Аникина породица се обраћа свим драгим људима добре воље да у овоме помогну.

Под слоганом „За Аникин дуг и леп живот! Будимо хумани!“, уплата се може извршити и ван куповања карте за концерт, слањем СМС поруке: Уписати 858 и послати СМС на 3030, СМС из Швајцарске – уписати хуман858 и послати СМС на 455.

Такође омогућена је и уплата на динарски рачун 160-6000000732571-65, девизни рачун 160600000073290242

Уплата платним картицама могућа је преко линка или Пеј-пал налога.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
22° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се