Читај ми!

Бане Лалић и другари „На слободи" кроз мини-концерт

Бане Лалић и МВП љубитељима добре музике и позитивне енергије представили су дуго очекиван концерт који је снимљен у занимљивом амбијенту историјског Студија 6 Радио Београда.

Присутни другари, многобројне познате личности, су уживали у мини концерту на ком је представљен албум На слободи

„Свака нота има своју боју, фреквенцију и вибрацију, и сви то прихватамо на универзалан и субјективан начин. Слобода је то субјективно, а овај албум посвећујем свим људима који без резерве прате своја осећања", изјавио је кантаутор Бане Лалић. 

„Музика је најкомплекснији медиј, и док је слушамо пролазимо кроз разна расположења. Kонцерт отварамо песмом Играј сад, није битно ко свира, са којом апелујемо свим ауторима да воде рачуна на који начин се изражавају кроз музику. Индустријализација музике нас све више удаљава од самог корена и истине које је једини предуслов за права и велика уметничка дела", сматра Лалић. 

„Данас се технологија користи погрешно у циљу краткорочног и материјалног задовољства, док са друге стране оставља велике духовне празнине у самом човеку те нас раздваја, а не спаја! Наша музика ће увек бескомпромисно представљати истину, а овај концерт ми је посебно драг због пријатеља са којима смо делили енергију тог предивног дана!", закључује Бане. 

Уживајте и ширите, како Бане воли да каже „ Дух заједништва и љубави кроз песме".

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се