Читај ми!

Музика свуда – Београдска филхармонија и Моцарт у Кнез Михаиловој

Београдска филхармонија приредила је изненадни концерт у Кнез Михаиловој улици поводом почетка своје концертне сезоне, а како је поручио директор Филхармоније Иван Тасовац, овим наступом открили су овогодишњу поруку – „Музика свуда“.

Оркестар Филхармоније, предвођен диригентом Габријелом Фелцом, на задовољство пролазника извео је Моцартову Малу ноћну музику и тим својим извођењем приредио атмосферу правог концерта усред Кнез Михаилове улице.

Како је саопштила Београдска филхармонија, публика је пажљиво слушала извођење, а било је и оних који су заплесали.

Оркестар је на крају наступа награђен овацијама.

„Овим наступом откривамо поруку нове сезоне, а то је Музика свуда! Београдска филхармонија се неће слушати само у концертној дворани, водите рачуна када будете улазили у лифтове, можда ћемо бити и тамо“, рекао је Иван Тасовац.

Моцартове композиције у извођењу Београдске филхармоније, публика је синоћ имала прилику да слуша у ограниченом броју у Сали Филхармоније.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво