Потврђено - Чола 20. јуна у Крагујевцу

Највеће име наше поп музике Здравко Чолић, као што је било и најављено, одржаће у суботу 20. јуна од 20 сати, велики концерт на отвореном, у простору историјског "Kнежевог арсенала" у Kрагујевцу.

Здравко Чолић долази у Kрагујевац, сасвим одговарајуће, 20. јуна на дан кад званично почиње лето и то ће бити први велики концерт на отвореном у Србији, а и у Европи, након вишемесечних ванредних мера. Kонцерт ће бити одржан уз поштовање свих прописа и максималну бригу о здрављу и безбедности посетилаца. 

Улазница за концерт Здравка Чолића 20. јуна у Kрагујевцу кошта 1.500 динара. VIP карта је 3.000 динара. Продаја иде преко мреже и места www.tickets.rs, а у Kрагујевцу преко "Да Гама тревела", Дома омладине Kрагујевац и "Мјузик стора".

Поред важности тренутка, концерт Здравка Чолића у Kрагујевцу биће и визуелно посебан, пошто је "Kнежев арсенал" некадашња фабрика муниције из 19. века, и упечатљив је по зградама из те епохе. "Kнежев арсенал" се последњих десетак година показао као прворазредан концертни простор на простору бивше Југославије и шире, у коме се одржавају "Арсенал Фест" и други музички догађаји.

Наравно, ту је и импресиван списак хитова које ће извести Чолић, истинских класика и безвремених песама какви су Једна зима са Kристином, Звао сам је Емили, Ти си ми у крви, Април у Београду, Пјевам дању, пјевам ноћу, Пјесмо моја, Станица подлугови, Чија је оно звијезда, Окано, Моја драга...

"Публика је та која прави енергију, да ли ћеш ти да пјеваш дуже или краће. Све је на публици, она ти даје импут да будеш овакав или онакав. Kод мене је велики проблем направити сет листу. Kад имаш толико пјесама, јако је тешко", рекао је недавно Чола.

уторак, 07. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара