"Бир фест" ће се ипак одржати овог лета, саопштено је и када

Након колегијалног усаглашавања термина са другим манифестацијама, са радошћу саопштавамо да ће бити одржано друго издање CLOUD фестивала. Осамнаести по реду "Бир фест" ће бити одржан од 20. до 23. августа, а "Мјузик вик" од 28. до 30. августа на београдском Ушћу.

У више него ванредним околностима, опет желимо да потврдимо решеност организационог тима CLOUD фестивала да ће све димензије фестивала бити прилагођене пост-корона периоду, истовремено се радујући што десетомесечни рад ипак неће бити узалудан. Апсолутно смо спремни да испоштујемо све препоручене мере, јер здравље и безбедност посетилаца морају бити на првом месту.

Последице које актуелна пандемија има на развој музичке индустрије и манифестационог туризма широм света, свакако негативно утичу на организацију свих фестивала у Србији. Ситуација је далеко од сјајне, али чинимо све да у околностима великих лимита направимо добра и занимљива фестивалска издања, како би лето у Београду ипак имало ведрије нијансе.

Прво издање фестивалске платформе CLOUD, у оквиру које су прошле године на Ушћу одржана три музичка фестивала, посетило је више од 920.000 људи. CLOUD фестивали су тако постали један од најуспешнијих туристичких брендова Београда и Србије. Београдска културна мрежа и "Скајмјузик" су организацију и продукцију фестивала подигли на светски ниво и посетиоцима омогућили да уживају у више од 140 концерата.

Позиционирање на светској мапи фестивала је стратешки циљ Београда и Србије, јер манифестациони туризам, поготово сада, мора бити један од најважнијих сегмената развоја туризма. Државе које то препознају брже ће обновити туризам од других. Више детаља о самим фестивалима, програму и садржајима, очекујте у недељама пред нама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво