"Колико вреди то", нови спот Вива Вопса

Након дебитантског видеа за први сингл "Униформисани криминалац", који је изузетно привукао пажњу аудиторијума и освојио неколико признања, група Вива Вопс је објавила нови спот, за сингл "Kолико вреди то".

За овај видео, бенд је користио видео материјал са бројних концертних и фестивалских наступа широм региона, снимљен током последње две године .

 

"Није нам био циљ да урадимо само 'лајв' спот, већ смо га оплеменили и кадровима који на неки начин, тематски и визуелно, повезују овај спот са нашим првим синглом 'Униформисани Kриминалац'. Поред саме поруке песме, из наше архиве смо извукли неке од најлепших момената са концерата, са жељом да их поново поделимо са публиком", рекао је Марко Јанковић и најавио нова музичка изненађења.

Осим добро познате нумере којом су тријумфовали на трећем Бунт Рок Фестивалу РТС-а ("Свуда пиво"), остале синглове ("Бетонирано сунце", "Дај ми сво твоје пиво", "Распродаја среће" и друге), публици су представили на концертним и многобројним фестивалским наступима, као и у емисијама "Бунт", "3 Боје Звука" и "Бунт Рок Фестивал". 

И ови синглови ускоро ће добити и екранизацију, а бенд увелико припрема први студијски албум.

 

четвртак, 09. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара