Марија Шерифовић пред концерт на стадиону „Партизана“: Певаћу као да је са мном 50.000 људи

Стадион фудбалског клуба „Партизан“ је тренутно једини у Европи на чијем терену се тренутно нешто дешава. Није у питању фудбал, што је још чудније, али јесте спектакл. Марија Шерифовић припрема концерт који ће бити одржан у недељу.

Ради се о домаћој апликацији Јубокс, која је доступна и за Андроид и за iOS оперативне системе и људи могу од данас да је скину и инсталирају и да сутра без купљене карте уживају у концерту, чиме ће бити обележен почетак рада те апликације.

„Моје колеге су током претходног периода на разне начине увесељавали људе, а ми смо све ово време размишљали како и на који начин да комплетну ову ситуацију приведемо крају на најадекватнији начин и отуда ова идеја. Верујем да ће пројекат бити веома успешан“, истакла је Марија Шерифовић.

Како је истакла, била је веома тужна јер је низ њених концерата у Центру „Сава“ био отказан због пандемије ковида 19, али да ће се сада, упркос специфичним околностима и изостанку публике, правити као да на стадиону има 50.000 људи.

„Иначе певам исто и за пет и за 50.000 људи. Наравно да је публика та која на концерту да неку додатну размену емоција и енергије, али сигурно сам да нам то неће у недељу представљати проблем“, навела је певачица.

Марија је у Београдској хроници открила и да ће концерт трајати око 60 минута, као и да ће почети песмом Паметна и луда, а да ће сви који скину апликацију Јубокс моћи да пишу своје коментаре, а можда се деси и да некоме испуни жељу.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се