„Првомајски специјал“ на Егзит ТВ-у посвећен региону иза затворених граница

У сусрет сутрашњем празнику, Егзит је спремио велики „Првомајски специјал“ од преко три сата највећих хитова домаћих и регионалних извођача са Егзита, Си стар и Си денс фестивала - на "Фејсбук" страницама Егзит фестивала и интернет портала РТС-а.

„Егзитов“ микс концертних наступа посвећен је целом региону који се скоро два месеца бори са епидемијом коронавируса.

„Драги пријатељи, гледајте Егзит ТВ, чувајте и себе и друге, победићемо на крају заједно. Воле вас Бајага и Инструктори, живели“, поручио је Момчило Бајагић који је пре две године одржао концерт на главној Егзитовој фестивалској бини, а с њим се сложио и Миле Кекин, фронтмен Хладног пива.

Звонко Богдан, како је и сам рекао, нашао је најбржи начин да пошаље поруку „његовом Егзиту“, те тако доставио видео-снимак у којем поручује младима да издрже у овој пошасти која нас је задесила и да се „сви ускоро видимо поново“.

Бајага и Инструктори, Хладно пиво, Дубиоза колектив, Звонко Богдан, Јосипа Лисац, само су нека од имена која ће учинити да се Први мај традиционално обележи уз песму.

На празничну атмосферу ће својим песмама инспирисати и неки од легендарних бендова са регионалне музичке сцене међу којима ће се наћи и Партибрејкерси, Свемирко, Урбан & 4, Обојени програм, Гоблини, Атеист реп, Ајзберн и друге домаће и регионалне звезде Егзита које ће овај празник учинити посебним и са преко три сата одабране музике улепшати првомајски викенд.

Хип-хоп на Егзит ТВ-у 

Љубитеље хип-хопа нарочито ће обрадовати то да ће део овог концерта бити и феноменални Смоук Мардељано, Бед копи, Едо Маајка, Елементал, Ху си, Све барабе, Френки, Хелем Нејсе, Киша Метака и Кранкшвестер.

Својим јединственим приступом хип-хопу и својом незаборавном енергијом овај концерт увеличаће и Рамбо Амадеус, група Кал, Бојана Вунтуришевић, Маика и Буч Кесиди.

Публику ће кроз песму повезати и Марко Луис и Петар З, Дарко Рундек али и Влада Дивљан и Љетно кино биг бенд.

Реге тоновима ће на плес позвати Дел Арно бенд, Канда, Коџа и Небојша и Ајри Еф-Ем, док ће се за љубитеље инди звука међу извођачима наћи и Никола Врањковић и Самостални референти.

Овој екипи сјајних извођача придружиће се још и Елвис Џексон, Бркови, Репетитор и Ритам нереда.

Као и до сада, овај пренос моћи ће да се прати на Фејсбук страници фестивала „Егзит“, на Фејсбук страницама извођача, те путем Фејсбук странице интернет портала РТС-а, у добро познатом термину од 20.20 часова, а ту су и редовни преноси које публика прати из дана у дан већ четири недеље.

уторак, 07. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара