Боб Дилан: Ја сам као Индијана Џонс, као момци Ролинг стоунс

Неуморни рокер Боб Дилан већ други пут од почетка пандемије обрадовао је обожаваоце новом песмом. У питању је балада "I Contain Multitudes" у којој се пореди са измишљеним и стварним ликовима.

Нобеловац је крајем марта одушевио обожаваоце са 17 минута дугим приказом 20. века у САД, са убиством председника Џона Кенедија у средишту песме. Сада из музичке кухиње Боба Дилана стиже балада од четири и по минута.

Назив нове песме је I Contain Multitudes (Садржим мноштво), а управо тим речима се завршава свака строфа.

Дилан помиње Вилијама Блејка и Едгара Алана Поа, а пева и „Као Ана Франк сам, као Индијана Џонс, и британски лоши момци звани Ролинг стоунс“...

Осам година након албума Tempest и три након издања Triplicate, обожаваоци легендарног музичара надају се да ови синглови најављују нови албум.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво