Отказан концерт „Парног Ваљка“, нови у октобру у Новом Саду

Легендарни рок бенд „Парни Ваљак“, због новонастале ситуације са коронавирусом одржаће 3. октобра у 20 сати концерт у великој дворани „Спенса“ у Новом Саду. Концерт је био планиран за 3. април 2020. године.

„Свима захваљујемо на разумијевању и видимо се 3. октобра у Новом Саду!“, поручују из бенда „Парни ваљак“.  Све улазнице купљене за 3. април важе за нови датум 3. октобар и није их потребно мењати. Улазнице за концерт „Парног ваљка“за 3. октобар у „Спенсу“, настављају да се продају и коштају 1.800 и 2.200 динара преко благајне „Спенс-а“, продајне мреже www.tickets.rs.

„Парни ваљак“ долази 3. октобра у Нови Сад у великој завршници турнеје „Рунда 44“, на којој је до сада пунио велике дворане у Љубљани, Ријеци, Сплиту, Београду, Бања Луци... а стигли су до Њујорка, Чикага и других градова Америке.

„Ми смо, по причама колега и посетилаца, најбољи концертни састав, и то мора да се оправда. И данас енергија пршти на све стране, важно нам је да не разочарамо људе. Најважније је бити искрен према својој публици. Долазимо с новим албумом, али и са обавезним штивом“, каже певач Аки Рахимовски.

Предвођен харизматичним Рахимовским и гитаристом и аутором Хусеином Хасанефендићем Хусом, Парни Ваљак је током своје изузетне вишедеценијске каријере објавио двадесетак студијских албума. У колективну свест на овим просторима урезали су се мноштвом безвремених хитова какви су Лутка за бал, Страница дневника, Неда, Ухвати ритам, Јесен у мени, Угаси ме, Све још мирише на њу, Заставе, Сунчаном страном...

Креативну моћ Ваљак показује актуелним студијским албумом „Вријеме“, на коме се уз пет претходно необјављених песама, налазе и синглови из последњих неколико година: Само ти (Норма Белле), Пролази све, зар не?, За мало њежности, Опет се смијем, Љубав, Вријеме, Кад немаш куд феат. Тина Кресник и Откуд ти право.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара