Шведски металци „Ин флејмс“ 20. маја у Београду

Легендарни мелодични метал бенд „Ин флејмс“, познат по песмама "Only for the Weak", "Deliver Us", "I Am Above" и "Trigger", одржаће концерт 20. маја у Башти Студентског културног центра Београда.

Од оснивања 1990. године у Шведској, „Ин флејмс“ (In Flames) је небројено пута обишао планету због турнеја, утицао на бројне друге бендове, не престајући да свој препознатљив звук помера напред.

На музичкој сцени пуној наизглед бескрајног низа поджанрова и пролазних трендова, „Ин флејмс“ су пример шта то значи чврсто остати постојан у својој јединственој визији.

Њу је бенд показао кроз 13 албума, међу којима су A Sense of Purpose, Sounds of a Playground Fading, Siren Charms и последњи I, The Mask (2019). 

„Рано смо одлучили да ће овај бенд радити на свој начин и да нећемо размишљати о томе какав укус влада овог месеца. На крају, ми смо ти који ће свирати те песме и стати иза њих. Неопходно је да музика буде занимљива нама, колико и нашим фановима, јер нам ово никад није био посао већ начин живота“, објаснио је соло гитариста Бјерн Jелоте.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво