Шведски металци „Ин флејмс“ 20. маја у Београду

Легендарни мелодични метал бенд „Ин флејмс“, познат по песмама "Only for the Weak", "Deliver Us", "I Am Above" и "Trigger", одржаће концерт 20. маја у Башти Студентског културног центра Београда.

Од оснивања 1990. године у Шведској, „Ин флејмс“ (In Flames) је небројено пута обишао планету због турнеја, утицао на бројне друге бендове, не престајући да свој препознатљив звук помера напред.

На музичкој сцени пуној наизглед бескрајног низа поджанрова и пролазних трендова, „Ин флејмс“ су пример шта то значи чврсто остати постојан у својој јединственој визији.

Њу је бенд показао кроз 13 албума, међу којима су A Sense of Purpose, Sounds of a Playground Fading, Siren Charms и последњи I, The Mask (2019). 

„Рано смо одлучили да ће овај бенд радити на свој начин и да нећемо размишљати о томе какав укус влада овог месеца. На крају, ми смо ти који ће свирати те песме и стати иза њих. Неопходно је да музика буде занимљива нама, колико и нашим фановима, јер нам ово никад није био посао већ начин живота“, објаснио је соло гитариста Бјерн Jелоте.

број коментара 0 Пошаљи коментар