Тејлор Свифт срушила рекорд Мајкла Џексона

Поп звезда Тејлор Свифт доминирала је на додели „Америчких музичких награда“, освојивши признање и за уметника године и уметника деценије.

Свифтова је на крају вечери отишла кући са чак шест награда, чиме је њихов број у витрини порастао на 29, што значи да је постала апсолутни рекордер, претекавши Мајкла Џексона са 24.

Добитник награде за уметника деценије био је познат много пре синоћне доделе, али је поп звезда освојила најбитнију награду за уметника године и то у конкуренцији Дрејка, Аријене Гранде, Халси и Пост Малоуна.

„Претходних 12 месеци су ми подарили неке од најбољих али и најтежих тренутака у животу“, рекла је певачица примајући награду.

Тејлор Свифт је протеклих месеци у медијима не само по свом музичком ангажману, већ и по свађи са познатим менаџером Скутером Брауном и својом бившом издавачком кућом око права на шест албума које је снимила са њима.

Тинејџерка Били Елиш наставила је сјајну годину са наградом за најбољег новог уметника. Седамнаестогодишњакиња није крила емоције док је преузимала награду – другу те вечери, након што је покупила признање за најбољег алтернативног рок уметника.

Репер Пост Малоун, који је имао чак седам номинација, освојио је признање за најбољи реп/хип-хоп албум за Hollywood's Bleeding.

Једна од фавориткиња вечери, поп звезда Халси, освојила је награду за најбољу поп-рок песму за хит Without Me, док је Кери Андервуд покупила признања за најбољег кантри уметника и најбољи кантри албум.

Церемонију доделе отворила је Селена Гомез, којој је ово био први уживо наступ у последње две године, од када се подвргла трансплантацији бубрега 2017, а накнадно и борила са анксиозношћу и депресијом.

Током свечаности бројни уметници су наступили, а један од врхунаца вечери било је појављивање Тони Брекстон са њеним култним хитом Un-Break My Heart, који је прославио 25 година.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво