У децембру је време за концерт Мирослава Илића

Већ годинама се зна, децембар је месец резервисан за концерт Мирослава Илића. Ове године, наступиће у Центру „Сава“ 10. децембра.

Са најавом свог концерта гледаоцима Београдске хронике, Мирослав Илић је ове године поранио јер се спрема на турнеју по Аустралији коју није посетио последњих петнаестак година.

„Не волим помпу око најављивања тог концерта. Моје је само да оне који желе да дођу поново на мој концерт и овог децембра, који је постао традиционалан, да их подсетим. Нема никаквих посебних припрема, јер ако знаш да певаш, имаш шта да певаш? Изађи и певај“, истиче гост Београдске хронике.

Не брине га што ће пред концерт толико одсуствовати, јер наступа са својим уиграним тимом. Годинама ради са својим пријатељем, сарадником, продуцентом београдских концерата, Добривојем Маринским.

„Ове године ћу за промену, певати и неке песме које ја волим, а нису моје“, најављује Мирослав Илић.

Каже да му комплимент „славуј из Мрчајеваца“ и даље прија, мада, признаје да је мало огуглао на њега. Али посебно му је драго што и у овим годинама има довољно људи који воле да га чују и да поделе емоцију и радост са њим, с обзиром да је постао народњачка класика. То му даје наду да неће нестати коректни, изворни, српски мелос, каже на крају гостовања у Београдској хроници наш прослављени певач, Мирослав Илић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво