„Колибри“, Стефан Миленковић и Немања Радуловић за српске малишане

Поводом обележавања 30 година од усвајања Конвенције о правима детета, у среду 13. новембра 2019. године у 20 часова, у Центру „Сава“, УНИЦЕФ у Србији, уз подршку Града Београда, организује добротворни концерт на којем ће се први пут заједно на бини наћи хор „Колибри“, Немања Радуловић и Стефан Миленковић. Цене улазница се крећу од 1000 до 3900 динара.

Тридесет година након усвајања Конвенције о правима детета, дечија права се нису променила, јер она немају рок трајања. Али нови глобални изазови, као што су убрзана дигитализација, климатске промене, продужени конфликти и масовне миграције, потпуно мењају детињства. Деца се данас суочавају са новим претњама која угрожавају њихова права.

Морамо стога да се обавежемо на конкретно деловање да бисмо заштитили и обезбедили да свако дете, данас и убудуће, има једнаке шансе у животу. Један од начина да се то постигне је улагање у образовање у раном узрасту. Вртићи су место где се деци пружа подршка, где могу да уче да размишљају креативно и сарађују једни са другима, где имају слободу да буду маштовити и да увежбавају своје вештине.

Сва средства од продаје карата за концерт биће усмерена за подршку унапређењу програма предшколског васпитања и образовања у Републици Србији.

Позивамо грађане да купе карте и на тај начин помогну да се предшколске установе у Србији опреме дидактичким материјалима и савременом опремом.

Цене улазница се крећу од 1000 до 3900 динара. Карте су у продаји на благајни Центра „Сава“ и на сајту сервиса Тикетс.

број коментара 0 Пошаљи коментар