Јелена Розга и Тони Цетински позивају на „Мјузик вик“ фестивал на Ушћу

Прво летње београдско издање фестивала „Мјузик вик“ стиже ускоро. Након „Бир феста“, од 23. до 25. августа, на истом месту – на Ушћу, љубитељи популарне музике имаће прилику да уживају у наступима више од 15 највећих домаћих и регионалних звезда, и то бесплатно.

Потребно је само да скину бесплатну мобилну апликацију Кипап (KeepApp) која ће служити као пропусница. Међу звездама које отварају „Мјузик вик“ 23. августа је Јелена Розга, која је својим обожаваоцима послала специјални позив. 

У петак, 23. августа, наступају и Драгана Мирковић, Саша Ковачевић, Џенан Лончаревић и Тони Цетински, који је у својој видео-поруци позвао Београђане и госте Београда да се још једном феноменално проведу у српској престоници.

Дан касније, субота 24. август, резервисан је за наступе Харија Мата Харија, Нине Бадрић, Лепе Брене, Аце Лукаса и Дарка Лазића.

Последњег дана „Мјузик вика“, у недељу 25. августа, за атмосферу ће бити задужени Маја Беровић, Сенида, Буба Корели и Јала Брат, Цоби, Ангелина, Сара Јо и Катарина Грујић.

За посетиоце који желе да подигну забаву на виши ниво, биће омогућен приступ ВИП зони. ВИП пропусница омогућава неограничену конзумацију пића током целе вечери у ВИП-у, а може се набавити по промотивној цени од 2.500 динара на свим продајним местима Тикетса.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво