Џони Ранковић објавио нови сингл са снажном поруком

Млади и веома талентовани Џони Ранковић, гитариста и фронтмен бенда "The Churlians", представио је нови сингл „Важно је шта остаје“.

„Порука коју овог пута желим да поделим са људима је да је непролазно једино оно што не можемо да купимо, а да иза нас остају само наша дела и наше име“, каже Џони који је аутор текста и музике и одсвирао све гитаре, а аранжман је урадио уз учешће другара из бенда, басисте Павла и гитаристе Грише.

Овај необични младић и даље води многе животне битке, првенствено ону здравствену – живи са пола срца и инверзијом унутрашњих органа, дијабетесом и од скора јаким аритмијама.

Но, то га не спречава да буде одличан ђак, усавршава музичку продукцију и језике и несмањеним темпом се бави хуманитарним радом уз оно што му је најважније – музику и нове песме.

Симболичан и ангажован текст, продукција Воје Аралице и жестока свирка рок тинејџера довољна су препорука да обавезно погледате спот.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво