"Sentimentale" нови сингл и спот Милен Фармер

Оно што је Мадона за свет, за Француску, па и добар део Европе је Милен Фармер. Француска краљица попа последњих дана септембра најављује 11. студијски албум спотом за песму "Sentimentale".

"Sentimentale" нови сингл и спот Милен Фармер "Sentimentale" нови сингл и спот Милен Фармер

Искусна певачица са чак 17 синглова који су били на врху топ-листа спрема се да опет господари делом европског музичког простора. Непуне три године након претходног албума Interstellaires, 57-годишња Францускиња најављује 11. издање.

На основу већ објављених синглова Rolling Stone и N'Oublie Pas, који је дует са америчком колегиницом Ел-Пи, могло се наслутити каква атмосфера очекује оне који буду купили албум Désobéissance.

Сада ту слику заокружује синглом Sentimentale који је бојен је синт-поп звуком осамдесетих година 20. века. Пратећи спот је готов, на интернету је и лако је стигао до Милениних обожавалаца, али и музичких познавалаца који песму оцењују као ванвременску.

Током богате, вишедеценијске каријере, позната певачица трудила се увек да посебно дубок траг остави музичким спотовима. Милен их је често снимала у сарадњи са најпознатијим светским режисерима, попут Лика Бесона, Абела Фераре, Бруна Авелијана, Криса Свинија и многих других.

Режирани су у форми кратких играних филмова, често инспирисани књижевним и ликовним делима великих уметника, преображеним у форму социолошких тема савременог друштва.

Када је у питању спот Sentimentale, могло би се рећи да је комбинација играног и цртаног филма. Да ли ће се то публици допасти видећемо ускоро, најпре на друштвеним мрежама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво