Бајага у „Шареници“ представио нови спот – „Било би лако“

Пратећи спот за песму „Било би лако“, једну од девет са свог 12. студијског албума, издатог у aприлу за ПГП РТС, композитор, текстописац, гитариста и певач Момчило Бајагић Бајага представио је у емисији „Шареница“.

Бајагић је најавио и промоцију албума за медије 30. маја у Дому омладине, у 13 часова.

На паузу између албума, рецимо, прошло је шест година од претходног Даљина, дим и прашина, доста утичу наступи.

„Када човек прави толико пуно песама колико сам их ја направио, увек треба мало времена да се 'охлади'. И сама ситуација са бендом је да ми пуно свирамо, и барем једно три-четири године треба да обиђемо сва места где свирамо, и онда треба још пар месеци... Наравно, правим ја песме и на путу, а треба времена да се то направи и сними... А друга ствар је што ми имамо пуно песама на репертоару и ове које имамо не можемо увек да одсвирамо на концерту, често мењамо“, објашњава Бајагић.

„А опет морате направити и нове песме. Срећом волимо то да радимо па кад се ужелимо, ево као сад, направимо албум.“

„Никад мање од 40 концерата годишње не одржимо, понекад и 100-120. Четрдесет је неки минимум да може нормално да функционише бенд. То је доста уз све остале ствари које иду уз посао“, рекао је популарни певач у емисији.

Бајага је најавио и концерт у Београду ове године, али тек на зиму, као и наступ у Чачку, 15. јуна на новом рок фестивалу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво