Mањифико у „Шареници“: Ни моја мајка није веровала да сам ја написао „Пукни зоро“

Гостујући данас у РТС-овој емисији „Шареница“, познати словеначки музичар Мањифико уживо је извео нумеру „Само мало“ и објаснио да је једва и своју мајку убедио да је он написао велики хит „Пукни зоро“.

Мањифико је у „Шареници“ са својим саставом извео песму Само мало, коју је написао за серију и филм Монтевидео, Бог те видео.

„Рад са Драганом Бјелогрлићем је врло једноставан, он ти каже шта да урадиш и ти то урадиш“, објаснио је Роберт Пешут, како је Мањификово право име.

Водитеље је занимало како је настала песма Пукни зоро која је постала велики хит, написана такође за ову серију.

„Бјела ми је тражио да буде ново, а да опет буде старо... Касније су кружиле легенде о томе ко је песму написао, чак се причало да је запис неког старог ратника али није, написао је један Љубљанчанин, то јест ја! Многи у то нису могли да поверују, чак сам и своју мајку једва убедио да сам ја створио Пукни зоро“, нашалио се познати музичар у „Шареници“.

Иначе, песму је посветио деди који је био српски војник на Солунском фронту, у Првом светском рату.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара