Ди-џеј Калед и Ријана дали нову димензију ванвременском хиту

Славном музичару Карлосу Сантани допада се обрада његовог можда највећег хита „Марија, Марија“ која носи назив "Wild Thoughts". Нова песма, коју је продуцирао ди-џеј Калед а чују се вокали Ријане и Брајсона Тилера, дала је, како је истакао Сантана, нову димензију добро знаном хиту из 1999.

Wild Thoughts, нумера која је за неколико дана достигла више десетина милиона прегледа на Јутјубу, наћи ће се на предстојећем албуму ди-џеј Каледа Grateful.

Музичари уобичајено нису срећни када се њихове песме обраде, али је Сантана овог пута и те како одобрио.

„Постоји разлог зашто заразни ритам, који смо Жан Вајклиф и ја створили када смо писали Марију, Марију, одјекује и данас“, навео је Сантана за Билборд.

„Ди-џеј Калед, Ријана и Брајсон су се поиграли са том вибрацијом и дали јој нову димензију, али је суштина песме нетакнута. Почаствован сам што су осетили интензивну интенционалност Марије, Марије и поделили тај летњи ритам са светом“, закључује славни америчко-мексички музичар.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара