Марија Жежељ синглом "Dance Like Nobody's Watching" започиње музичку каријеру

Мултиталентована Марија Жежељ представила је дебитантски сингл "Dance Like Nobody's Watching", као и спот на свом каналу на „Јутјубу“. Први сингл Марија je објавила под издавачком кућом „Јуниверзал мјузик“.

На новоотвореном Вево/Јутјуб каналу, који ће бити посвећен Маријиним музичким подухватима, представљен је спот за песму Dance Like Nobody's Watching, сниман на најразличитијим урбаним локацијама у Београду, и прави је одраз Маријине личности и динамике њене генерације.

Марија је рођена 1999. године у Новом Саду и за кратко време је нанизала бројне успехе: њен канал Јутјубу један је од најгледанијих у региону, прошле године је објавила прву књигу под називом „Мој слатки живот“ за издавачку кућу „Вулкан“, а такође је однела титулу „Лице света 2016“ (Тhe Look Of Тhe Year 2016 World Beauty Award) као модел коју заступа „Модел скаутинг офис“.

„Одрасла сам у породици у којој је музика била саставни део свакодневнице, а сада са 17 година постала сам део велике породице 'Јуниверзал мјузик', што ме уједно испуњава радошћу и чини поносном. Мој први сингл Dance Like Nobody's Watching ће за мене бити успешан какав год одјек у јавности имао. Он је круна мојих дечјих маштања и жеља, снова о успеху које су постигле моје омиљене музичке звезде. Хвала на указаном поверењу. Препустите се музици и играјте као да вас нико не гледа“, рекла је Марија Жежељ.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(недеља, 04. јун 2017, 11:52) - anonymous [нерегистровани]

Zbun

Cek, gore pise da je '99. godiste. Ona dalje u tekstu kaze da ima "sad 17"godina. Kad je stigla da napise knjigu sa 19?!?!?!???

(субота, 03. јун 2017, 07:58) - Vinko [нерегистровани]

Otkrice za mene

Prvi put cujem za mladu damu,ali posto RTS pise o njoj,ne sumnjam da je vredna paznje nacije.Narocito mi je zanimljivo to sto je imala samo 19 godina kad je objavila prvu knjigu,potrazicu mladu multitalentovanu umetnucu na ,,Guglu",kako bih saznao nesto vise o njoj,o njenom spisateljskom angazmanu,o njenoj prvoj i,nadam se,ne i poslednjoj knjizi,a svakako cu i odgledati i odslusati njen spot,hvala na preporuci.