Вратила се Имелда Меј!

"Life. Love. Flesh. Blood" – прво студијско издање Имелде Меј након три године! Позната ирска певачица је нови албум претходно најавила песмама "Call Me", "Black Tears", "Should’ve Been You" и "How Bad Can A Good Girl Be".

Ново студијско издање звучи мрачније, али опет садржи Имелдин препознатљив стил. „Мењамо се како старимо. Добила сам дете, била у дугом браку. Сада сам разведена и ствари су се једноставно промениле“, истиче Имелда.

На петом албуму Имелда показује своју рањивост, али се осврће и на прошлост.

Продуцент новог албума је Ти Боун Барнет, који је радио и са Дајаном Крал, Лизом Мари Присли и легендарним Елтоном Џоном.

Ти Боун о Имелди каже: „Никада нисам упознао неког попут ње. Пуна је живота. Инспирисан сам њеном искреношћу и дарежљивошћу“.

Албум је сниман у Лос Анђелесу, а на њему су радили гитариста Марк Рибо, бубњар Џеј Белероуз и басиста Зак Дејвис, а занимљиво је да је свих 15 песама, колико садржи делукс издање албума, Имелда снимила за недељу дана.

На албуму гостују Џеф Бек и Џулс Холанд, а Имелда ће у току маја кренути и на турнеју на којој ће промовисати свој нови албум.

број коментара 0 Пошаљи коментар