Елтон Џон у болници

Пошто се тренутно лечи у лондонској болници од грипа и бактеријске инфекције, Елтон Џон је био приморан да откаже своје концерте по Енглеској и Ирској, као и наступе у САД са Билијем Џоелом.

Британски певач Елтон Џон отказао је неколико концерата најављених у новембру, због бактеријске инфекције и грипа, објављено је на његовом званичном сајту.

Познати певач је требало да наступа 4, 7. и 10. новембра у САД с америчким певачем Билијем Џоелом у оквиру заједничке турнеје "Face 2 Face".

Занимљиво да је ова турнеја, првобитно заказана за јун месец ове године, тада померена због болести Џоела.

Џон (62) је такође отказао и завршне концерте по Британији и Ирској, које су најављени у оквиру светске турнеје "Red Piano".

Лекар му је "саветовао да одложи концерте због озбиљне инфекције бактеријом ешерихијом коли и због грипа", пише на сајту.

Енглески медији наводе да је певач хоспитализован у Лондону, а "Дејли мејл" пише да је Џонов супружник Дејвид Ферниш изјавио да се Џон осећа добро.

Елтон Џон, који са преко 200 милиона продатих плоча спада у најуспешније светске музичаре, се нада да ће се ускоро "вратити у колосек" и већ 14. новембра моћи да се придружи Џоелу на концерту у Оукленду у Калифорнији, додао је његов портпарол Гери Фероу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво