Елтон Џон у болници

Пошто се тренутно лечи у лондонској болници од грипа и бактеријске инфекције, Елтон Џон је био приморан да откаже своје концерте по Енглеској и Ирској, као и наступе у САД са Билијем Џоелом.

Британски певач Елтон Џон отказао је неколико концерата најављених у новембру, због бактеријске инфекције и грипа, објављено је на његовом званичном сајту.

Познати певач је требало да наступа 4, 7. и 10. новембра у САД с америчким певачем Билијем Џоелом у оквиру заједничке турнеје "Face 2 Face".

Занимљиво да је ова турнеја, првобитно заказана за јун месец ове године, тада померена због болести Џоела.

Џон (62) је такође отказао и завршне концерте по Британији и Ирској, које су најављени у оквиру светске турнеје "Red Piano".

Лекар му је "саветовао да одложи концерте због озбиљне инфекције бактеријом ешерихијом коли и због грипа", пише на сајту.

Енглески медији наводе да је певач хоспитализован у Лондону, а "Дејли мејл" пише да је Џонов супружник Дејвид Ферниш изјавио да се Џон осећа добро.

Елтон Џон, који са преко 200 милиона продатих плоча спада у најуспешније светске музичаре, се нада да ће се ускоро "вратити у колосек" и већ 14. новембра моћи да се придружи Џоелу на концерту у Оукленду у Калифорнији, додао је његов портпарол Гери Фероу.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(петак, 06. нов 2009, 21:34) - Tatum O'neal [нерегистровани]

Sto pre ozdravljenje Eltonu

Jao, jadan Elton.. Neka sto pre ozdravi i vrati se koncertima...