Захуктаваjу се припреме Тијане Богићевић за „Евросонг“

Тијана Богићевић, представница Србије на „Евросонгу“, открила је да припреме за „Песму Евровизије“ увелико теку и да узбуђење расте. Песму ћемо чути у суботу, а Тијана истиче да није уплашена и да ће сценски наступ бити одличан.

„Још откад сам била мала, 'Песма Евровизије' је била велики догађај. Наравно да је велика част што представљам своју земљу. Да ли се надам победи – да, наравно, али ми је фокус само на ономе што треба да радим. А то је певање. Успех је да нас најбоље представим, што ћу свакако учинити“, истакла је наша представница на дружењу са новинарима, које је вечерас одржано у Галерији РТС-а.

Говорећи о музици која се протеклих неколико година могла чути на „Евросонгу“, Богићевићева је изнела своју процену да квалитет јесте пао, али не само на том такмичењу већ у целом свету.

„Такво је време сада. Битнији је визуелни доживљај од музике. Сцена и костими свакако јесу важни, али ипак, на крају увек победи најбоља песма“, додаје Тијана.

Наша представница наводи да не осећа страх, јер се певањем бави цео живот: „Не плашим се, одлично ћемо се припремити. Сценски наступ ће бити добар и битно ми је да је песма одлично снимљена и да супер звучи. Остало – како буде“.

Тијана би песму In Too Deep сврстала у поп жанр, а истиче да јој је блиска и да воли такав стил.

„Бићете задовољни", са сигурношћу поручује Богићевићева.

Јавност је већ имала прилику да чује најавни део нумере, а у суботу ће бити представљена цела композиција. Ових дана ће бити објављен и спот, открила је Душка Вучинић, шеф Службе за пи-ар и корпоративни имиџ РТС-а.

Аутори овогодишње српске песме су музички продуценти, композитори и оснивачи "Symphonix International"-а Борислав Миланов, Бо Першон, Јохан Алкенас и Лиса Ан-Мари Линдер. Као аутори радили су на многим пројектима, а на „Песми Евровизије“ остварили су успехе и били део тима који је 2014. године победио на такмичењу са Кончитом Вурст и песмом Rise Like a Phoenix.

Такмичење за 62. „Песму Евровизије“ ће се одржати у Кијеву, у Украјини. Полуфинала су заказана за 9. и 11. мај, велико финале је 13. маја, а РТС ће директно преносити све три вечери.

број коментара 0 Пошаљи коментар