Ејми се неочекивано појавила на сцени

Певачица Ејми Вајнхаус изненадила је публику на концерту „Спешелса" на фестивалу „V", када се појавила на бини и отпевала са њима две песме, што је било њено прво појављивање на сцени откада се вратила са лечења од зависности од алкохола и дроге.

Британска соул звезда, 25-годишња Ејми Вајнхаус неочекивано се јуче у вечерњим сатима попела на сцену на којој је наступала чувена ска група „Спешелс" (The Specials) и придружила им се у извођењу нумера „Yоu'rе Wоndering Hоw" и „Ghost Town".

„Спешелси" су наступали у Хајлендс парку у Челмсфорду у Есексу, на фестивалу „V", који назив носи по „Вирџин" групи (Virgin Group) бизнисмена Ричарда Бренсона и који се лети одржава на две локације у Енглеској.

Ејми Вајхаус, звезди познатој по изванредним гласовним могућностима, али и по скандалима везаним за дрогу, то је био први наступ уживо у Британији, од повратка са карипског острва Света Луција на којем се лечила и на којем је провела велики део прошле године, објавио је магазин „Роулингстоун".

„Док је боравила на Светој Луцији, Ејми је пропустила њихову повратничку турнеју (Спешлса), па је одлучила да оде на фестивал 'V' да их 'ухвати'. Током сусрета у бекстејџу, позвали су је да им гостује и тако јој остварили снове", изјавио је њен портпарол Би-Би-Сију.

Када су је представили, узвикнула је: „Нисам ј... спремна!", а касније је у истом стилу охрабривала публику да пева са њима, речима „Певајте ј... гласније".

Певачица се нешто раније тог дана такође појавила на сцени док је наступао Пит Дохерти, али са њим није ништа отпевала.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво