Тим снова у смртоносној мисији

У акционом трилеру Силвестера Сталонеа "The Expendables", тим специјалаца одлази на задатак у Јужну Америку да би са власти збацио злог диктатора. Глуме скоро све највеће акционе звезде данашњице: Сталоне, Брус Вилис, Џејсон Стејтам, Долф Лундгрен, Мики Рурк, Арнолд Шварценегер, Ерик Робертс, Џет Ли и други.

У филму "The Expendables" (Заменљиви) режисера и косценаристе Силвестера Сталонеа, главни јунак је Барни Рос, цинични и неустрашиви човек, вођа тима опасних људи који живе на ивици.

Када Барнију тајанствени господин Чурч (Брус Вилис) понуди задатак који нико други не жели да изврши, он и тим елитних ратника крећу на мисију у Јужну Америку.

Барнијев тим сачињавају бивши припадник британских специјалаца и стручњак за хладна оружја Ли Крисмас (Џејсон Стејтам из филмова „Две чађаве двоцевке", „Снеч" и „Посао у Италији") и стручњак за борилачке вештине Јин Јанг (Џет Ли).

Затим, ту је и специјалиста за дуге цеви Хејл Сизар (Тери Круз, бивши играч америчког фудбала, глумио у серији „Сви мрзе Криса"), интелигентни стручњак за експлозив Тол Роуд (мајстор мешовитих борилачки вештина Ренди Коутуер), као и непогрешиви снајпериста Гунар Јенсен (Долф Лундгрен).

Наводно, њихова мисија је да збаце генерала Газу (Давид Зајас из серије „Оз"), злог диктатора малене острвске државе Вилене, и да окончају угњетавање становника ове земље.

Када крену у извиђање стања на терену, Барни и Крисмас долазе у контакт са Сандром (мексичко-бразилска глумица Жизел Итие, која се прославила улогама у теленовелама), која је члан Покрета отпора и која крије сопствене мрачне тајне.

Убрзо, Барни и Крисмас сазнају да је њихова права мисија да зауставе одметнутог агента ЦИА Џејмса Монроа (Ерик Робертс) и његовог злогласног телохранитеља Пејна (професионални рвач Стив Остин).

Ситуација се изненада погорша, а Барни и Крисмас су принуђени да напусте Сандру, што практично значи да су је оставили да умре.

Прогоњен овим неуспехом, Барни убеди тим да се врате на Вилену како би је спасили и окончали недовршен посао...

Буџет филма, у којем епизодне улоге играју и Арнолд Шварценегер и Мики Рурк, био је 80 милиона долара, а премијера је заказана за 13. август.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво