Савремена „Лепотица и звер“

Популарни, али површни и окрутни тинејџер Кајл сурово се нашали са погрешном девојком, која због тога на њега баци чини које га унаказе. Једини начин да скине магију је да пронађе некога ко ће га и таквог волети... Глуме Алекс Петифер, Ванеса Хаџинс, Мери Кејт Олсен и Нил Патрик Хaрис.

Романтична драма "Beastly" (Зверски) сценаристе и режисера Денијела Бранца, заснован на истоименој књизи Алекса Флина, савремена је верзија бајке „Лепотица и звер".

Главни јунак приче је средњошколац Кајл (манекен и глумац Алекс Петифер из филмова "Stormbreaker" и "Wild Child"), младић који има све што се може пожелети: лепоту, памет, богатство и популарност.

Али, Кајл је због таквог живота размажен и склон омаловажавању људи из околине, па се тако једном приликом сурово нашали и позове мање популарну девојку Кендру (глумица, манекенка, продуценткиња и креаторка Мери Кејт Олсен) на школску забаву, само да би је пред свима исмејао.

Кендра му то не опрости олако, већ на њега баци чини које га физички трансформишу и тада Кајл изгледа баш као људи којима се некада ругао.

Када се Кајл после тога суочи са Кендром, она му каже да је једини начин да скине враџбине да пронађе некога ко ће га волети таквог какав јесте, што он сматра немогућим.

Згрожен Кајловом појавом, његов окрутни отац га склони од очију јавности и пошаље у Бруклин да живи са саосећајном домаћицом (Лиса Геј Хамилтон из серије "The Practice" и филма "Beloved") и слепим тутором (Нил Патрик Хaрис из серија „Како сам упознао вашу мајку" и "Doogie Howswer M.D.").

Иако мисли да неће успети да оствари оно што му је неопходно да би скинуо чини, када Кајл стицајем околности упозна Линди (Ванеса Хаџинс из серијала „Средњошколски мјузикл" и филма "Bandslam" ), почиње његова потрага за правом љубављу...

Премијера филма "Beastly", чији је буџет био 20 милиона долара, заказана је за 30. јул.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(среда, 28. апр 2010, 12:18) - anonymous [нерегистровани]

ahahahah

ruzan ali ipak krajnje "kul" ruzan...