Читај ми!

Исидора Симијоновић: Обећала сам себи да ћу бити истрајна, доследна, стрпљива и захвална

Исидора Симијоновић је у 2023. годину ушла као стално запослена чланица ансамбла Београдског драмског позоришта. Колико младом глумцу значи стални анганжман и хоће ли бити времена за серије и филмове?

Гостујући у Београдској хроници Исидора Симијоновић признаје да је знала да тај пријем у стални радни однос треба да се догоди, али није очекивала да ће се то сада догодити и да је била пријатно изненађена када ју је позвао управник Београдског драмског позоришта, Југ Радивојевић.

Истиче да је то леп осећај, да су се обоје радовали, захвалили се једно другом, с обзиром на то да је већ три године члан ансамбла Београдског драмског позоришта. 

„У следећој години ћу радити са Себастијаном Хорватом, поново, који је режирао Цемент Београд, који је освојио Гран-при на Битефу, што је велика ствар јер ретко наше домаће представе успевају да освоје то признање. Тако да сам на то изузетно поносна. Радићемо Елену Феранте, Лажљиви живот одраслих. И радићу са Жигом Дивјаком, такође словеначким редитељем. То ће бити сарадња са њиховим Народним гледалишчем, тако да ћемо пола времена провести у Љубљани“, најављује Исидора Симијоновић.

Када је избор улога у питању, гошћа Слађане Томашевић истиче да јој се чини да временом сензибилитет који она поседује почиње да привлачи особе сличног сензибилитета, тако да из године у годину све мање има потребу да одбија улоге и да све више добија оне које су јој блиске и које је инспиришу.

Верује да јој стално запослење неће бити препрека да прихвата улоге на филму и телевизији. 

На почетку године себи је обећала да ће више и редовније да тренира, да буде истрајна и стрпљива и за себе и за људе око себе, да буде доследна и захвална, каже на крају гостовања у Београдској хроници Исидора Симијоновић.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи