Читај ми!

Трејлер за дугоочекивани наставак Камероновог „Аватара“, за један дан 24 милиона прегледа

Нови, дугачки трејлер даје обожаваоцима увид у дугоочекивани наставак „Аватара“ Џејмса Камерона, који се појавио пре 13 година.

Обожаваоци широм света очигледно су једва дочекали да виде делић снимљеног материјала, пошто је два и по минута трејлера за Avatar: The Way of Water, за мало више од једног дана од када је објављен, већ има 24 милиона прегледа.

Трејлер почиње са првим сценама главних јунака првог дела – Џејка и Нејтири који сада имају неколико деце.

Наставак ће се очигледно бавити истраживањем воденог света Пандоре, родне планете плавокожих Нави ванземаљаца.

Упркос томе што се први део 2009. године завршио тако што је народ Навија победио у одлучујућој борби против људских колонизатора који су покушали да поробе планету и експлоатишу њене ресурсе, изгледа да се рат наставио јер се у кадровима новог трејлера види напредно наоружање људи у „механичким оделима“ који се спремају да поново ратују са домородачким становништвом.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи