Читај ми!

Радио Милева нас враћа у племенитија и хуманија времена

Нове догодовштине станара Ранкеове 12 и неуморне Радио Милеве пратићемо наредних месеци. И у наставку приче очекује нас много смеха, суза и нових „сумњивих“ лица.

Ко ће други да реши финансијске проблеме него тетка из Лондона. Томе се бар нада Милева јер јој је новчаник у трећој сезони никад тањи. И у наставку приче много смеха, суза и нових „сумњивих“ лица.

„Ово је живот. Свако од њих се бори са својим проблемима и својим патњама на себи својствен начин. То је на неки начин и комично и тужно, а пошто се ми бавимо жанром комедије, онда смо тим бојама то и обојили“, напомиње Ђорђе Стојковић.

У серији за све генерације, аутори су се потрудили да веродостројно прикажу и свет тинејџера. Њихова представница, Милевина унука Соња, покушава да са што мање учења оствари добар успех у школи.

„Млади људи данас, интернет, Тикток, Инстаграм, мада то не мора да буде нужно лоше. И Соња сама филтрира све садржаје тако да ако се садржај филтрира онда је то одлично и може свашта да се научи“, истиче Кристина Богуновић Гаврић.

Иако приказује и утицај нових технологија, серија нас, по мишљењу Олге Одановић, ипак враћа у време које је било много племенитије и хуманије.

„Ако успете да се вратите себи и да се вратите неким правим вредностима мислим да сте победили. И зато препоручујем да гледају Милеву, да им буде топло око срца и да док гледају мисле на те ствари. Да поздраве свог комшију, да има кажу добар дан и да их питају како сте, и ако треба нека помоћ, да је комшија увек ту“, саветује Олга Одановић.

У трећној сезони укупно педесет епизода, а емитоваће се сваког радног дана после Дневника.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи