Читај ми!

За њега ни небо није граница, Том Круз ће шетати свемиром у новом филму

Након што је урадио све могуће акробације на Земљи, Том Круз планира да оде у свемир да изведе свемирску шетњу за предстојећи филм. Шезседесетогодишња холивудска звезда удружила се са редитељем "Борновог идентитета" Дагом Лиманом да сними филм у свемиру, који је планиран од 2020. године, пре избијања пандемије.

Говорећи за Би-Би-Си, председавајућа Јуниверзал студиоса Дона Ленгли потврдила је да студио намерава да пошаље Круза у свемир.

Откривајући детаље о пројекту, рекла је да су Круз и Лиман, који су раније сарађивали на научнофантастичном блокбастеру На рубу времена, предложили идеју за филм пре пандемије и да ће се радња одвијати на Земљи, али да ће Крузов лик морати да оде у свемир да спасе ситуацију.

„Имамо сјајан пројекат у развоју са Томом којег ће ракета однети на Међународну свемирску станицу. Надамо се да ће бити први цивил који ће извести свемирску шетњу ван станице“, навела је Ленглијева.

Продукција филма још није почела, али уколико се филм заиста реализује, Круз неће бити први глумац који је снимио филм на Међународној свемирској станици, али ће бити први који ће снимати у отвореном свемиру и извести свемирску шетњу ван станице.

број коментара 0 Пошаљи коментар