Читај ми!

Вечерас ћемо сазнати да ли ће доћи до попуштања клинча у коме су јунаци серије „У клинчу“

Вечерас емитујемо последњу, 30. епизоду, серије „У клинчу“. Хоће ли отварање „Новог Трста“ довести до изглађивања свих неспоразума међу пријатељима, до попуштања клинча у ком су се сви јунаци нашли? Да ли је последња епизода најава нове сезоне?

Гост Јутарњег програма, продуцент Аљоша Ћеранић, наводи да је задовољан што се са успехом завршава емитовање серије У клинчу, али да је публика тужна што крај. Да ли ће бити наставка серије, Ћеранић каже да још увек не може да одговори на то питање.

„Постоји идеја, ради се на томе. Тако да, знамо отприлике у ком смеру би се развијала друга сезона. Написан је синопсис и цела идеја, а ускоро ће се знати, надам се, када би се реализовала друга сезона“, додаје Ћеранић.

Серија је изузетно гледана, окупила је целу породицу испред екрана и критике публике су веома позитивне, а Ћеранић наглашава да су најпоноснији на младе глумачке таленте који су се јако добро показали поред својих старијих, реномираних колега.

Глумац Милош Петровић Тројпец наводи да је серија превазишла сва његова очекивања.

Шта публику очекује вечерас и Петровић и Ћеранић не желе да открију, али обећавају изненађења и тврде да ће публика бити задовољна.

„Драго ми је било што се некако поклопило са свим актуелним дешавањима планови које је у серији Милица покренула о самоодбрани жена. Некако је серија У клинчу поред осталих важних тема које провлачи, одрастања, породице, другарства и пријатељства, између осталог 'убола' и ову тему“, наглашава Милош Петровић.

Додаје да му је јако драго што му је припала улога Тадије, јер је Тадија добар човек, чист карактер и исправан дечко који усмерава људе око себе на праву страну. Такође му је изузетно задовољство било што је био директан партнер Николе Које са којим је имао прилику први пут да сарађује.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(среда, 12. окт 2022, 21:29) - oPakiPaki [нерегистровани]

ОСРЕДЊЕ

Млако, натегнуто и осредње. Једини лик који одскаче је Милица! Глумици чиста десетка!

(среда, 12. окт 2022, 13:20) - anonymous [нерегистровани]

2 sezona

Dobro bi bilo da bude i 2 sezona