Читај ми!

Харисон Форд: Индијана Џоунс 5 ће вас одувати!

Упркос томе што је до јуна 2023. године и најављене премијере новог филма о Индијани Џоунсу има још много, узбуђење је већ почело да расте. Какав ће бити пети део саге о чувеном археологу, публици је већ открио Харисон Форд.

После померања рокова и одлагања завршетка филма, нови наставак приче о најпознатијем археологу завршен је у фебруару. Сада је, на великој „Дизнијевој“ изложби D23 expo, премијерно приказан трејлер за пети део франшизе Индијана Џоунс.

Легендарни амерички глумац Харисон Форд, који је још једном оживео вољеног археолога, у емотивном говору истакао је да је реч о сјајном филму.

„Хвала вам што сте овај филм учинили тако невероватним искуством за све нас. Веома сам поносан што могу да кажем да је ово фантастично и то је један од разлога зашто је Индијана Џоунс о мистерији и авантури, али и о срцу“, рекао је Форд.

Осамдесетогодишњи уметник, готово кроз сузе, описао је наставак као филм који ће одувати гледаоце и нагласио да је одушевљен што је поново био део Индијане Џоунса и додао: „Можда... то је то, нећу више падати због вас!“.

У трејлеру за филм, који би требало да се појави у биоскопима следећег лета и још се води као Индијана Џоунс 5, приказан је професор и археолог како претура по мистериозним архивама и покушава да подучи своје ученике.

Узимајући у обзир чињеницу да је претходни филм о Индијани Џоунсу изашао 2008. године, као и могућност да ћемо Форда последњи пут гледати у овој улози, узбуђење је већ огромно међу обожаваоцима франшизе.

Због тога не чуди да се пише и прича о бројним специјалним ефектима које можемо да очекујемо, као и теорије о сценарију који укључује нацисте, оштроумне досетке, мистерије смештене у егзотичне делове света и толико тога још.

број коментара 0 Пошаљи коментар