Читај ми!

Објављен трејлер за серију „У клинчу“ – узбудљиву причу о одрастању чије емитовање почиње 29. августа на РТС 1

Нова породична серија, чију екипу предводе прослављени глумци Бранка Катић и Никола Којо, а употпуњују младе наде попут регионалне музичке звезде Михаила Веруовића, познатијег као Воjаж. Серија ће имати 30 епизода које ће се на Првом програму РТС-а емитовати сваког радног дана од 20 часова.

Серија У клинчу, настала је у заједничкој продукцији Радио-телевизије Србије и продукцијске куће „Режим". Искрена прича о одрастању, о тренуцима у којима млади људи на преласку из средњошколског периода постају студенти, запослени људи, који почињу да остварују или се разочаравају у своје амбиције.

Гледаоци ће упознати породицу Ковач - брачни пар Миру и Вељу (Бранка Катић и Никола Којо) који имају двоје тинејџера. Кроз приче ових и многих других јунака, сваког радног дана од 20 часова, пратићемо који су изазови са којима се данас суочавају млади и њихови родитељи.

Боксоваће се и са првим љубавима, одласком из породичног дома, амбицијама родитеља, у животном, али и правом рингу, јер се скоро сви чланови породице Ковач баве боксом.

Млађи чланови екипе (Теодора Драгићевић, Ивана Зечевић, Ђорђе Мишина, Анита Огњановић...) имају прилику да стану раме уз раме са глумачким величинама попут: Светлане Бојковић, Драгана Мићановића, Небојше Дугалића, Сергеја Трифуновића.

Серија У клинчу настала је по идеји продуцената Милоша Аврамовића и Аљоше Ћеранића, а режију потписују Данило Бећковић и Небојша Радосављевић.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво