Читај ми!

Добре летње вибрације сваког дана у новој емисији „Лето у Србији“

Од 1. августа са Аде Циганлије почиње нова емисија РТС-а „Лето у Србији“ која ће се уживо емитовати са „београдског мора“ сваког радног дана од 13 до 15 часова. „Нека море буде тамо где смо ми“ је мото емисије, а уредници и водитељи Кристина Раденковић и Стефан Поповић обећавају сјајну забаву и много квалитетног садржаја.

„Спремни смо и веома узбуђени. Знамо да је деведесетих ишла култна емисија Лето на Ади и сада ми сви заједничким снагама селимо наш студио на сплав Аква-ски на Ади Циганлији. Док ми будемо водили емисију, све време ће иза нас људи са инструкторима скијати на води“, каже водитељка РТС-а Кристина Раденковић.

Обећава луду забаву и нада се да ће људи уживати у емисији у којој ће покушати да их „загреју и расхладе“.

Емисија Лето у Србији ће, како наводи водитељ Стефан Поповић, угостити велики број гостију, попут Дуње и Саре Јо, али и многа друга имена са домаће сцене.

Осим гостију, у расхлађивању људи и помагању да преброде врело лето помоћи ће и велика мрежа дописника РТС-а који ће се укључивати у емисију.

„Сутра ћемо видети и како Врањанци и Крагујевчани уживају у лету. Сваког дана ће нам се наши дописници јављати из свих делова наше земље, са жичара, рафтинга, чамаца... Будите са нама, биће јако забавно и узбудљиво“, истиче Кристина Раденковић.

Кристини и Стефану ће се у емисији придружити и многе њихове колеге са РТС-а, па ће тако на сплаву на Ади гледаоце забављати и расхлађивати Милица Гацин, Слободан Шаренац, Аца Стојановић, Драгана Косјерина, Марија Поповић, Стефан Бендић, Сандра Токовић...

 

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара