Читај ми!

Објављен тизер за наставак „Црног пантера“ – Чедвик Боузман је отишао, али није заборављен

Дугоочекивани повратак „Марвел“ студија на „Комик-кон“ у Сан Дијегу одиграо се у великом стилу јер су обожаваоци били у прилици да коначно виде тизер за нови наставак „Црног пантера: Ваканда заувек“.

У двоминутном тизеру, објављеном током студијског панела на „Комик-кону“ у Сан Дијегу, уз песму No Woman, No Cry, Боба Марлија, могло се видети шта нас чека у наставку без звезде Чедвика Боузмана, који је изгубио битку са раком 2020. године у 43. години.

Једно је јасно на први поглед: Боузман је можда отишао, али Т'Чала није заборављен.

„Ја сам краљица најмоћније нације на свету, а моја цела породица је отишла“, каже Анџела Басет као Ромонда. „Зар нисам довољно дала?“.

Али усред туге која све прожима, постоји нада, рађа се нови живот и нови суперхерој у костиму са канџама.

Како је најављено, филм стиже у биоскопе 11. новембра.

Као што се већ дуго говоркало, Теноч Хуерта игра Намора. Придружују му се Мејбел Кадена и Доминик Торн.

Такође, објављено је више детаља о постави за, такозвану „пету фазу“ Марвеловог филмског универзума. Студио је планирао да се нови део франшизе Капетан Америка под називом Капетан Америка: Нови светски поредак, појави у биоскопима 3. маја 2024, као и филм под називом Громови, који ће у биоскопе доћи 26. јула 2024. године.

Нова Фантастична четворка, која је заказана за 8. новембар 2024. године, започеће „фазу шест“, која ће укључивати два филма ОсветнициОсветници: Династија Канг (очекује се да ће се појавити 2. маја 2025.) и Осветници: Тајни ратови (7. новембар 2025).

На телевизији, Марвел је представио нову серију под називом Дердевил: Поново рођен, у којој главне улоге играју Чарли Кокс и Винсент Д'Онофрио, као и у серијалу који је имао три сезоне на Нетфликсу. Емитоваће се у пролеће 2024. године.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво